If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблема е че сте шаранчета... Понеже карате алфа и всеки майстор ви върти на малкия си пръст... Не казвам, че не се случва и като карате VW... И нали за това са форумите за да може всеки да пита за проблемите си Я отворете VW Honda, BMW, форумите... АМи те са ПЪЛНИ с подобни теми за всякакви технически проблеми
Напълно подкрепям...
Първоначално публикувано от VFTI
Искам и веднага да кажа за потдръжката.... Спрете да ходите при майсторит и да ви дерът кожите само като ви видят!! За това потдръжката на алфа идва скъпа, защото всеки майстор прави каквото си иска!!!
Пак подкрепям...
Смяна на масла ремъци и ролки-700лв?!?! Ами няма такова нещо...До 400лв. е
Отново...
Моя съвет е да престанете да надувате гушите на разни пишман майстори, а да разгледате из форума какви проблеми имате кои компетентни хора ще ви помогнат и ще ви вземата по-малко пари- НЕ НЕ по малко пари, а парите които си заслужават!!!
На мен пък смяна на ангренаж + масла ми излезе 900лв преди 3 години. Оригиналната ламбда верно е 320лв, но ако я купиш от ФИАТ канал. От Бош е 240лв и има универсален заместител - търсете писал съм !
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
На мен пък смяна на ангренаж + масла ми излезе 900лв преди 3 години. Оригиналната ламбда верно е 320лв, но ако я купиш от ФИАТ канал. От Бош е 240лв и има универсален заместител - търсете писал съм !
900 лева ...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Това на прекъсвач, на контакт ли ще рече колега, че и мойта нещо почна да прави маймунджалъци след смяната на ламбда сондата, гасне малко след като си я запалил а на светофара понякога не иска да тръгва (глъхне), все едно се учиме да караме
Ония от серзиза ми казаха, че сондата трябвало да се адаптира 200км, дали не са ме излъгали?
значи палиш колата газ до доло задържаж педала 10-15 сец и стрелката на оборотомера дасе блъска в чевеното (лyтеницата) и няма да има проблеми гледаи даго правих като е топла че нее полезно докато е студена
Аз да се похваля,
след смяната на сондата ми дава разход по книжка
11/100 градско и само на студена.
7-8/100 извънградско на голям баир
Много съм хепи за сега, защото преди беше на 18/100.
Обаче почна да пали винаги от 2-рия опит това с прекъсвача дето колегата съветва нещо ме е шубе да го пробвам...
Аз да се похваля,
Обаче почна да пали винаги от 2-рия опит това с прекъсвача дето колегата съветва нещо ме е шубе да го пробвам...
Честито колежке....тва вече е добра новина че май искаше да продаваш красавицата....
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Аз да се похваля,
Честито колежке....тва вече е добра новина че май искаше да продаваш красавицата....
Мерси, ама ме бъркаш с колежката от Хасково, май тя шеше да продава без още да е ходила на майстор , аз няма да я продавам, много ми е рано, още не съм се нарадвала няма и 4 месеца откакто ми я купиха , а и толкова пари дадох за основни неща, че поне малко трябва да си я покарам, харчи не харчи, ще се возиме
Comment